dimarts, 21 de maig del 2013

BBC Learning English

Avui us parlaré d'una eina molt interessant totalment gratuïta que he trobat a internet, aquesta web es diu BBC Learning English crec que podeu utilitzar aquesta eina online tots el que tingueu un nivell mitg en endavant, si considereu que teniu un nivell inferior os recomenaria Usa Learns.

A BBC Learning English tenim una pila d'eines que podem utilitzar per millorar el nostre anglès, a la pàgina principal podem veure a la part esquerra el menú amb tots els items que podem millorar amb aquesta web. Entre els mes interessants tenim una opció per millorar el nostre vocabulari a situacions relacionades amb el treball aquesta secció ens ofereix diferents capítols on podrem veure situacions quotidianes a diferents treballs, quan entrem en algun capítol, com podem observar esta preparat un "listening" per a escoltar el text escrit següentment. Un cop fet, tenim una sèrie de preguntes sobre el "listening".



En aquest tipus de capítols quan els acabem tenim la opció de veure les respostes de tot al final del pdf on podem llegir també el text.

Dit això, espero que us sigui d'ajuda en el vostre recorregut cap el coneixement d'aquesta llengua tan important, si teniu nens al vostre càrrec els hi podeu utilitzar diferents recursos per ajudar als nens a aprendre angles en aquesta altra web de la BBC.

Salutacions!

Keep learning :D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada