dimarts, 21 de maig del 2013

Usa Learns, una eina interessant!

Avui me topat amb una eina que m'ha semblat molt interessant per dues coses: la primera és totalment gratuïta i la segona és la seva fàcil utilització sigui quin sigui el nivell d'ofimàtica del usuari que estigui interessat en aquesta eïna.



Aquesta eïna es diu Usa Learns



Quan entrem a la web, ens apareix aquesta pantalla on podem escollir en nivell del quan volem fer el curs, tenim cursos per principiants, per a gent amb nivell baix-internmitg i per a gent amb nivell intermitg de lectura.

Des de la web ens adverteixen que si ens registrem a la web podrem guardar les nostres puntuacions i els treballs que anem fent.
Aspecte molt important si volem fer els cursos diàriamennt.



En aquest cas triem els segon curs, com podeu veure entrem en un menú amb diferents temes on podem clicar per deixar constància que l'hem acabat, on al costat sortirà la nostra puntuació.









Quan escollim uns dels temes ens apareixerà el menú d'activitats, com es pot veure hi tenim un munt d'activitats, hi han vídeos per visionar, textos per llegir i enriquir el vocabulari i també tenim exercicis on millorarem la nostra pronunciació.

















Espero que aquesta eina us sembli interessant per a millorar el vostre anglès, ja que aquesta llengua en els temps que corren és imprescindible per a tots!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada